ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Πέμπτη 21 Απριλίου 2022

ANNOUNCEMENT By the Organization E5: ELEFSIS ENOMENON ELEFTHERON ENERGON ELLINON

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Από τον Οργανισμό Ε5: ΕΛΕΥΣΙΣ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Από τον Οργανισμό Ε5: ΕΛΕΥΣΙΣ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από τον Οργανισμό Ε5: ΕΛΕΥΣΙΣ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (Η Άφιξη των Ελεύθερων Ενεργών Ενωμένων Ελλήνων Πολιτών)

Έλληνες και φιλέλληνες παντού, πολίτες του κόσμου.

Η παγκόσμια και ανθρωποκεντρική οργάνωση  Ε5 ΕΛΕΥΣΙΣ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (Η Άφιξη των Ελεύθερων Ενεργών Ενωμένων Ελλήνων Πολιτών)  καλεί όλους τους ανθρώπους με ανοιχτές αγκάλες να ενώσουν όλους τους αδελφούς και τις αδελφές με τη Δικαιοσύνη που κατοικούν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη αυτού του πλανήτη. Γαία-Δήμητρα-Άρτεμις.

Το Ε5  δημιουργήθηκε με έναν μοναδικό σκοπό και σκοπό και αυτός είναι να αποκαταστήσει και να αποκαταστήσει τα Πρωτόκολλα που συνιστούν μια αληθινή Δημοκρατία, καθώς και τη φυσιολογία και την ύπαρξη των ανθρώπων, που έχουν δημιουργηθεί με άπειρη Ελευθερία.

Η δημιουργία αυτής της οργάνωσης είναι μείζονος σημασίας για τους ίδιους τους ανθρώπους, οι οποίοι πλέον ζουν και υπάρχουν μέσα σε άδικες κοινωνίες που αυξάνουν και συναθροίζουν καθημερινά τις κοινωνικές ανισότητες, εξουθενώνοντας τη ζωή και την ύπαρξή τους.

Η οργάνωση Ε5 καλεί όλους τους Έλληνες και τους Φιλέλληνες αυτού του κόσμου να γίνουν πολίτες με ενεργό ρόλο στις κοινωνίες τους και να μπουν σε ένα συλλογικό κίνημα με ελεύθερη βούληση για την αποκατάσταση των Αξιών, Αρχών και Νόμων που ανήκουν στον άνθρωπο.

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μπούμε όλοι σε αυτόν τον οργανισμό που φέρει την Αξία της  Ελευθερίας,  όπου κάθε άνθρωπος ως αληθινός πολίτης θα ενεργεί για τη Δικαιοσύνη και θα σταθεί ενωμένος με τους συνανθρώπους του, γινόμενοι όλοι μαζί ένα σώμα και πνεύμα. Με αυτόν τον τρόπο, όλοι οι άνθρωποι ως μονάδα συλλογικής ολότητας θα ενωθούν με την  Αλήθεια της Δικαιοσύνης .

ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ, ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΜΑΣ

Θυμηθείτε τη γνώση που κουβαλάτε μέσα σας, δηλαδή  Γνωρίστε τον εαυτό σας.

Πάρτε θέση για το Μεγαλείο της  Ευδαιμονίας σας.

Τιμήστε την ιστορία των προγόνων σας που πολέμησαν με αθάνατη  ανδρεία  για αυτές τις παγκόσμιες Αξίες που αντιπροσωπεύει ο οργανισμός Ε5.

Αποκαταστήστε την  Αρμονία  της κοινωνίας σας με τον ενεργό σας ρόλο ως πολίτη.

Αναζωογονήστε την απέραντη Ομορφιά, την  Αισθητική  που είναι έμφυτη μέσα σας και προβάλετε την μέσα στο περιβάλλον σας.

Δώστε έμφαση στην  Αλήθεια  της Δικαιοσύνης που είστε εσείς, ο συνάνθρωπός μας. Αποκάλυψε αυτή την Αλήθεια μέσα από τη φωνή σου και με το φως του μυαλού σου κάψε κάθε ψέμα και αδικία.

Ανακαλύψτε την  Αφθονία  που υπάρχει μέσα σας και γύρω σας.

Δημιουργήστε την κοινωνία σας με  Ισότητα.

Υπερασπιστείτε τη  Δικαιοσύνη  με δίκαιους νόμους.

Να αποκατασταθεί η  Ελευθερία  της συλλογικότητας

με άφθονη  Αρετή  που στέκεται μαζί με

Λογική  και ορθολογικές ενέργειες.

Αυτές είναι οι  12 Αξίες  μιας αληθινής Δημοκρατίας που διαφυλάσσουν τη Δικαιοσύνη στις κοινωνίες μας.

Το μόνο που ζητάμε είναι να ενωθείτε μαζί μας και μαζί ως ελεύθεροι ενωμένοι άνθρωποι να δημιουργήσουμε μέσα από τον ενεργό μας ρόλο ως πολίτες.

Σας προσκαλούμε να ενωθείτε μαζί μας και να γίνετε ένα με τα αδέρφια και τις αδερφές σας.

https://www.aitherikigrafi.gr/sacred-ellanian-texts

https://www.aitherikigrafi.gr/ellanian-cosmotheasis

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ ΔΙΚΤΙΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ