ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV - 2,3 ΤΡΙΣ: Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

 

ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV - 2,3 ΤΡΙΣ: Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

 


2,3 ΤΡΙΣ: Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

(17/2/2021)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΕΣ
με τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΒΕΡΓΗ


Προσκεκλημένη σήμερα η
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Υπ. Βουλευτής Ν.Θεσπρωτίας

Η Διάσκεψη του Μπρέτον Γουντς (BrettonWoods Conference), επίσημα γνωστή ως Νομισματική και ΟικονομικήΔιάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών , ήταν μια διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Μπρέτον Γουντς  των ΗΠΑ το 1944.

Διήρκησε για 22 ήμερες  σε αυτήν πήραν μέρος 730 αντιπροσώποι από 44 συμμαχικές χώρες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλαδας. Την Ελληνική πλευρά εκπροσώπησε ο Κυριάκος Βαρβαρέσος, ο τότε Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας και να θυμίσω στους τηλεθεατές σας ότι η Ελλάδα βρισκόταν τότε σε μια μεταβατική περίοδο λόγο του πολέμου και θεσμικά χρέη αντιπροσώπευσης της χώρας εκτελούσε ο τότε διοικητής της τράπεζας Ελλάδος Bαρβαρέσος.

Η διάσκεψη  είχε σαν στόχο την ρύθμιση της διεθνούς νομισματικής και οικονομικής τάξης μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου  και εξασφάλισε την μονοπωλιακή διακίνηση αγαθών ανάμεσα στις χώρες καθώς και τις διεθνείς εμπορικές και χρηματοοικονομικές σχέσεις μεταξύ τους.

Σύμφωνα με το σύστημα Μπρέττον Γουντς κάθε χώρα που συμμετείχε αναλάμβανε την υποχρέωση να ασκήσει τέτοια νομισματική πολιτική που να διατηρεί την συναλλαγματική της ισοτιμία σταθερή σε μια καθορισμένη τιμή σε σχέση με τον χρυσό. Ναι μεν οι ισοτιμίες των νομισμάτων των χωρών που συμμετείχαν ήταν σταθερές  σε σχέση με τον χρυσό, αλλά τα νομίσματα της κάθε χώρας δεν ήταν άμεσα μετατρέψιμα σε αυτό.  Άμεση μετατρεψιμότητα σε χρυσό διατηρούσε μόνο το αμερικάνικο δολάριο  και οι υπόλοιπες χώρες έμμεσα με την διαδρομή που ήταν να υπολογίσουν εθνικό νόμισμα ,δραχμή πχ τότε σε δολάριο αλλά πάντα με τον χρυσό που επιθυμούσαν να αγοράσουν ‘η να πουλήσουν. Αυτό συμφωνήθηκε.


Στη διάσκεψη υπογράφηκαν συμφωνίες ,ιδρύθηκαν κάποιοι θεσμοί με παγκόσμια αναγνώριση που απαραίτητη προϋπόθεση ήταν για την ισχύ τους η  νομοθετική επικύρωση τους από τις κυβερνήσεις-μέλη. Για την Ελλάδα αυτό έγινε με το ΦΕΚ 315  στης 27-12 του 1945,  τον Αναγκαστικό νόμο 766

Τότε ίδρυσαν τη Διεθνή Τράπεζα για την Ανασυγκρότηση και την Ανάπτυξη  των μελών-χωρών, ενα διεθνές χρηματοπιστωτικό ίδρυμα το οποίο παρέχει οικονομική και τεχνική βοήθεια σε αναπτυσσόμενες χώρες για αναπτυξιακά έργα με δηλωμένο στόχο τη μείωση της φτώχειας.

Tο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), διεθνής οργανισμός ο οποίος επιβλέπει το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα προσφέροντας οικονομική και τεχνική βοήθεια όταν του ζητηθεί.

Η Ελλάδα για την  δημιουργία αυτών των φορέων συμμετείχε οικονομικά με μεγάλα ποσά για εκείνη την εποχή και μάλιστα εγγυήθηκε με χρυσό την δημιουργία τους και την ανάπτυξη τους.

Ιδρύθηκε επίσης και η  GATT Η Γενική Συμφωνία Δασμών και Εμπορίου

Η γενικότερη συμφωνία και το ρεζουμέ τελικά της συμφωνίας ήταν ότι οι χώρες θα διατηρούσαν την εθνική τους οικονομική κυριαρχία, αλλά η γενικότερη οικονομία τους που αφορούσε την ανάπτυξη μέσω του διεθνούς εμπορίου θα ελέγχονταν από αυτούς τους θεσμούς που δημιουργηθηκαν στο Μπρέτον Γουντς και μάλιστα είναι υποχρεωμένα αυτά τα κράτη μελή 

1ον)να διευκολύνουν την κυκλοφορία των κεφαλαίων μέσω των κεντρικών τραπεζών τους..γιατί που θα φανούν οι καταθέσεις και οι συναλλαγές; οι συναλλαγές είναι διατραπεζικές για την δική τους διασφάλιση…γιατί φανταστείτε μια χώρα που θέλει να δει ότι έχει εκτελεστεί μια κατάθεση,μια συναλλαγή  και να είναι 100% έγκυρη..θα το δει μέσα από πολύ συγκεκριμένες τραπεζικές λειτουργίες υψίστης ασφάλειας που όλες οι κεντρικές τράπεζες όλων των μελών είναι συνδεδεμένες

ΚΑΙ

2ον)είχαν και έχουν την υποχρέωση και ευθύνη να κυβερνούν αυτό το σύστημα και τους θεσμούς που δημιουργήθηκαν με την συνθήκη του Μπρεντον Γουντζ....είναι υποχρεωμένοι οι θεσμοί της Ελλάδας να ελέγξουν αυτούς τους μηχανισμούς και να τους εντέλλουν ανάλογα με τις ανάγκες της χώρας μας. Αυτόματα αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα μας είναι ο εργοδότης της παγκόσμιας τράπεζας και του ΔΝΤ και αυτοί είναι υπάλληλοι μας.

Απόρροια όλων των παραπάνω ήταν η δημιουργία ενός συγκεκριμένου ταμείου,  το παγκόσμιο ταμείο καταπιστευμάτων που αποτελείται από πολλούς λογαριασμούς. Η συμφωνία ανάμεσα στα κράτη-μελή ήταν η δυνατότητα προσαρμογής της χρηματιστηριακής αξίας των προϊόντων από την πραγματική τους αξία..δηλαδή απλά και κατανοητά..εάν ένα κιλό ζάχαρη κοστίζει σε πραγματική αξία 30 λεπτά, στην χρηματιστηριακή του αξία κοστίζει 1 ευρώ…τα 70 λεπτά είναι το κέρδος…το 60% αυτού του κέρδους μπαίνει σε αυτό το ταμείο, σε αυτούς τους λογαριασμούς που αντιστοιχούν σε κάθε χώρα-μέλος και ανάλογα πάντα με αυτά που  συνεισέφερε ως αρχικό κεφάλαιο.

Και απαραίτητο στοιχείο που πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι τηλεθεατές είναι το γεγονός ότι όταν μια χώρα έχει και θέλει να πουλήσει..πχ πετρέλαιο..δεν το πουλάει στην ελεύθερη αγορά..δεν επιτρέπεται βάση της συνθήκης αυτής αλλά και επόμενων…το αγοράζει η παγκόσμια τράπεζα και τα ποσοστά του κέρδους που αναλύσαμε πριν λίγο μπαίνουν σε κάθε χώρα-μέλος της συμφωνίας ανάλογα πάλι με το αρχικό ποσό  που έχουν συνεισφέρει. Εάν μια χώρα της ανατολής ή της δύσης βγάλει πετρέλαιο, το αγοράζει η παγκόσμια τράπεζα και πιστώνονται στους ελληνικούς λογαριασμούς τεράστια ποσά.

Αυτά συμφώνησαν τότε...

Η Ελλάδα έχει δημιουργήσει το δικό της μερίδιο όλα αυτά τα χρόνια,τον δικό της κουμπάρα..όπου μπορούσε και μπορεί να τραβήξει το ποσό που χρειάζεται ως άτοκο δάνειο και να το αποπληρώσει μέσα σε διάστημα 50 ετών. 

Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΤΡΙΚΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΠΙΜΕΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΩΘΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΟΜΕΝΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2007, ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ:ΕΚΑΤΟΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ (115.500.000.000.000,00) ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ 115.500.000.000.000 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΣΥΝ ΤΟ 4% ΑΠΟ ΤΟ 1966-67 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!!



ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ - ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ - ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΙΣΟΛ. 2007 (Οι αριθμοί λογαριασμών στις Ελληνικές τράπεζες από το 2007 και εφ' εξής ενδέχεται να έχουν υποστεί αλλαγές ή τροποποιήσεις ακόμα και λόγω συγχωνεύσεων, πωλήσεων των τραπεζών κ.ο.κ.)



ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ 54 - 55 ΤΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΤΟΥΣ 2007
(*) "sponsored by 20, 000 metric tons of gold time deposited with 4 % per annum on January 1,1966"
 Ποσό που προκύπτει κατόπιν της τοποθέτησης και δέσμευσης 20.000 τόνων χρυσού έναντι ενός επιτοκίου 4 % ετησίως.


(βλ. Σχετικό 5 - Σελίδα 54 & 55, αριθμούς λογαριασμών: 62, 62-1, 62-2, 62-3, 62-4, 62-5, 62-6, 62-7, 62-8, 62-9) και σελίδες 1, 2, 3, 4, 5, 6, 28 (αρ. λογαριασμών), 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 54, 55, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 95, 101, 107, 111, 112.)

Η ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ, ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ, ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ, ΙΣΧΥΟΣ ΤΩΝ ΠΟΣΩΝ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΈΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΥΝΥΠΟΒΑΛΛΟΜΕΝΩΝ «ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΤΟΥ 2007», ΔΙΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΓΡΑΠΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ «THE WORLD BANK GROUP- THE COMMITTEE OF 300- INFINITE BANK STATEMENTS (TOP SECRET AMENDMENTS- REF NO ASBLP - 0330-2012 )», ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ: «ΤΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΗ ΕΥΘΥΝΗ, ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΕΠΑΝΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΕΝΣΤΑΣΕΩΣ Η ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ, ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΠΟΣΑ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ».

ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟΙ ΕΤΗΣΙΟΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ, ΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ, ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΈΘΝΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΥΝ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ, Π.Χ. ΣΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2007 ΠΟΥ ΠΡΟΣΑΡΤΑΤΑΙ (Β-ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ 2007), ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο Κ. ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ, ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Ο Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ, ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ Ο Κ. ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ, ΩΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟΝ ΟΗΕ, ΚΑΘΩΣ Ο Κ. ΠΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΩΣ ΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ. (Γ-ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ)

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΤΟΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΧΡΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ.

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΛΗΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ:

1.ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ (ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΑΑ, ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ,ΑΞΙΟΓΡΑΦΑ ή ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ κ.α.)

2.ΣΚΟΠΟΣ-ΣΧΕΔΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

3.ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΕΣΜΟ: ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ή ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

4.ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΛΕΓΚΤΗ-ΕΠΙΤΗΡΗΤΗ.

 

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΗΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ Ο ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΑΡΧΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 115,5 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΑΡΙΩΝ, Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΑΦΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.... ΩΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ, ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΜΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΗΤΟΙ: Α) «ALPHA OMEGA STATION -WHITE HOUSE PROTOCOL NO: 558-22821», Β) «ITC» (INTERNATIONAL TREASURY CONTROL), Γ) «FEDERAL RESERVE SYSTEM» & «FEDERAL RESERVE BANK N.Y.», Δ) THE «WORLD BANK GROUP», Ε) THE BOARD OF GOVERNORS MEMBERS OF THE «FEDERAL RESERVE SYSTEM», ΣΤ) THE «CONSOLIDATED CREDIT BANK LIMITED»:- FED, Ζ. «THE UNITED NATION» ΑΙΤΗΜΑ.

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ, ΣΥΝΟΔΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ 325 ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΟΥΣ 35 ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ (Ζ-ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η-ΔΕΙΓΜΑ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΜΕΛΕΤΩΝ), ΔΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΣΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ «ΚΟΚΚΙΝΩΝ» ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ.

ΚΑΙΤΟΙ, ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ, ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΣΤΑΔΙΑ, ΗΤΟΙ ΑΡΧΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ «ALPHA OMEGA STATION -WHITE HOUSE PROTOCOL NO: 558-22821», (Θ-ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙΣ-ΑΠΟΔΟΧΗ), ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ, ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΩΣ ΔΕ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΣΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΦΥΛΑΞΗΣ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ, ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΟΤΙ, ΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ Η ΚΑΘ' ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ, ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ΕΚΤΙΩΝΤΑΣ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ).

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΗΤΟΙ:

  • ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ
  • ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ,(ΧΩΡΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ,ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ Ή ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ)
  • ΣΧΕΔΙΟ:49.000 ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
  • ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡIΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΛΕΓΚΤΗ-ΕΠΙΤΗΡΗΤΗ

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 2,3 ΤΡΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΑΥΤΟ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΚΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Ο ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΜΗΘΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΛΗΤΤΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΟΛΕΘΡΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!!

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ  ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΟΥΤΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΟΠΤΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ.


ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΞΩΔΙΚΗ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ - ΕΝΤΟΛΗ ΗΜΕΡ. 19-03-2015 (Κ-ΕΞΩΔΙΚΟ-ΑΙΤΗΜΑ-ΕΝΤΟΛΗ)  ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ, ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟ, ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ, ΤΗΣ CIA, ΣΤΟΝ ΡΩΣΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΚ ΠΟΥΤΙΝ, ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΚ ΟΜΠΑΜΑ Κ.Λ.Π.), ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΦΑΝΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗΣ ΩΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΑΡΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ. Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΩΝ 2,3 ΤΡΙΣ. ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ.

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΠΙΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΙΣ 7/1/2014 ΜΕ ΑΡ.ΠΡΩΤΟΚ.148.

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΗΜΟ 

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ: 
  • ΝΟΜΙΚΟ (ΠΡΩΗΝ ΔΙΚΑΣΤΗ), 
  • ΔΙΚΗΓΟΡΟ 
  • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ MS c 
  • ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΚΑΙ 
  • ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ
ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΞΗΣ:

“ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΔΕΝ ΕΓΕΙΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΣΤΙΚΗ Ή ΠΟΙΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ, ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ,ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.

ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΩΣ, ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤ’ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΞΕΧΡΕΩΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ, ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΟΠΩΣ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΓΕΦΥΡΕΣ, ΔΡΟΜΟΙ, ΔΙΚΤΥΑ ΚΑΘΑΡΟΥ ΝΕΡΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΖΩΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΗ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ κτλ.”!!

ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.(ΕΔΩ)


............ΑΠΑΝΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΚΩΦΕΥΟΥΝ ΣΕ ΤΟΣΟ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΟΠΟΥ ΣΚΛΑΒΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΕ,ΠΩΣ ΠΡΟΗΛΘΕ, ΠΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ, ΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΩΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ....

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΟΜΑΤΙΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ, ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΜΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ,ΜΕ ΕΝΑ <<ΔΗΜΟΣΙΟ>>ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΜΕΤΑ, ΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΕΤΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΖΑΜΠΑ...ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ...ΤΟ ΖΕΙΣ,ΤΟ ΒΙΩΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ....ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ; 

ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΓΚΕΣ,ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΒΑΡΑΙΝΕΙ.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ  ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ!


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:



ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ!




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ ΔΙΚΤΙΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ