ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Η κατάσταση στην ΝΑ Μεσόγειο στο επίκεντρο της συνάντησης Δένδια με τον Ισραηλινό ΥΠΕΞ

 

Η κατάσταση στην ΝΑ Μεσόγειο στο επίκεντρο της συνάντησης Δένδια με τον Ισραηλινό ΥΠΕΞ


Κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Ισραηλινό ομόλογό του Γκάμπι Ασκενάζι, στο πλαίσιο της επίσκεψης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ισραήλ, είχε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ υποδέχθηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Νίκο Δένδια και τον υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο.

Ο Νίκος Δένδιας ευχαρίστησε τον Ισραηλινό ομόλογό του για την υποδοχή και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις συχνές επαφές που έχουν, σημειώνοντας πως είναι σημαντικό για τις διμερείς σχέσεις.

Σε δήλωσή του μετά τη συνάντηση με τον Γκάμπι Ασκενάζι, ο κ. Δένδιας είπε πως ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία να ενημερώσει, πρώτα απ’ όλα, για τη συνολική κατάσταση στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο, καθώς επίσης και για τα διμερή ζητήματα, αλλά και πώς μπορούν οι δύο χώρες να προχωρήσουν στο κοινό τους μέλλον.

«Σχεδιάζουμε την επόμενη ημέρα»

«Χαίρομαι που φιλοξενώ εδώ, στην Ιερουσαλήμ, τον καλό μου φίλο, υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκο Δένδια και τους υπουργούς Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη και την Ορίτ Φαρκάς-Χακόχεν. Μαζί συμφωνήσαμε στις αρχές για την αμοιβαία αναγνώριση του πιστοποιητικού εμβολιασμού για τον κορονοϊό.»

» Παρόλο που βρισκόμαστε ακόμα στη δύσκολη περίοδο της πανδημίας, συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική συμφωνία και επίτευγμα και για τις δύο χώρες, η οποία θα αναπτυχθεί καθώς εξελίσσεται η πανδημία και θα λειτουργεί παράλληλα με τις κατευθυντήριες γραμμές για την επιστροφή του τουρισμού και στις δύο χώρες» έγραψε στο Twitter ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών.

Μετά τις αναρτήσεις για τη συνάντηση με τον Νίκο Δένδια, ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ ανήρτησε Tweet για την επικοινωνία που είχε με τον Αμερικανό ομόλογό του Άντονι Μπλίνκεν.

Ο Νίκος Δένδιας συνόδευσε, νωρίτερα, τον πρωθυπουργό και κατά την επίσκεψή του στην Κύπρο, όπου συμμετείχε με τον Κύπριο ομόλογό του Νίκο Χριστοδουλίδη στις διευρυμένες συνομιλίες των αντιπροσωπειών της Κύπρου και της Ελλάδας υπό τον Νίκο Αναστασιάδη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στη Λευκωσία.

ΠΗΓΗ:https://www.in.gr/2021/02/08/politics/diplomatia/katastasi-stin-na-mesogeio-sto-epikentro-tis-synantisis-dendia-ton-israilino-ypeks/


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ :

Δένδιας σε Ασκενάζι: Ελλάδα και Ισραήλ έχουν κοινό μέλλον

 Ο ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ  ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΓΚΑΜΠΙ ΑΣΚΕΝΑΖΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΕΙΑ  

ΔΕΣ ΕΔΩ :

(Αγωγός EastMed: Υπογράφεται η συμφωνία που αλλάζει τον ενεργειακό χάρτη της Μεσόγειος)

Υπογράφεται σήμερα μεταξύ της Ελλάδας, της Κύπρου και του Ισραήλ η Διακυβερνητική Συμφωνία για τον αγωγό φυσικού αερίου EastMed, σε μια τελετή που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στις 18:30 στο Ζάππειο Μέγαρο.

Η Συμφωνία θα υπογραφεί παρουσία των Κυριάκου Μητσοτάκη, Μπενιαμίν Νετανιάχου και Νίκου Αναστασιάδη, από τους υπουργούς Ενέργειας των τριών χωρών Κωστή ΧατζηδάκηΓιουβάλ Στάινιτς και Γιώργο Λακκοτρύπη.

Μόλις μισή ώρα νωρίτερα -στις 18:00- θα πραγματοποιηθεί τριμερής συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου.

 ΠΗΓΗ:https://www.cnn.gr/politiki/story/202643/agogos-eastmed-ypografetai-i-symfonia-poy-allazei-ton-energeiako-xarti-tis-mesogeioy

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ  ΑΡΘΡΟ: 

Δένδιας σε Ασκενάζι: Ελλάδα και Ισραήλ έχουν κοινό μέλλον

ΔΥΟ ΓΑΙΔΑΡΟΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ 



Κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Ισραηλινό ομόλογό του Γκάμπι Ασκενάζι, στο πλαίσιο της επίσκεψης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ισραήλ, είχε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ υποδέχθηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Νίκο Δένδια και τον υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο.

Ο Νίκος Δένδιας ευχαρίστησε τον Ισραηλινό ομόλογό του για την υποδοχή και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις συχνές επαφές που έχουν, σημειώνοντας πως είναι σημαντικό για τις διμερείς σχέσεις.

Σε δήλωσή του μετά τη συνάντηση με τον Γκάμπι Ασκενάζι, ο κ. Δένδιας είπε πως ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία να ενημερώσει, πρώτα απ’ όλα, για τη συνολική κατάσταση στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο, καθώς επίσης και για τα διμερή ζητήματα, αλλά και πώς μπορούν οι δύο χώρες να προχωρήσουν στο κοινό τους μέλλον.

Σημείωσε, τέλος, πως είναι πάντοτε μεγάλη του χαρά να βρίσκεται στο Ισραήλ και χαίρεται ιδιαίτερα κάθε φορά που τον συναντά.

«Χαίρομαι που φιλοξενώ εδώ, στην Ιερουσαλήμ, τον καλό μου φίλο, υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκο Δένδια και τους υπουργούς Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη και την Ορίτ Φαρκάς-Χακόχεν.

»Μαζί συμφωνήσαμε στις αρχές για την αμοιβαία αναγνώριση του πιστοποιητικού εμβολιασμού για τον κορωνοϊό.

»Παρόλο που βρισκόμαστε ακόμα στη δύσκολη περίοδο της πανδημίας, συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα.

»Πρόκειται για μια πολύ σημαντική συμφωνία και επίτευγμα και για τις δύο χώρες, η οποία θα αναπτυχθεί καθώς εξελίσσεται η πανδημία και θα λειτουργεί παράλληλα με τις κατευθυντήριες γραμμές για την επιστροφή του τουρισμού και στις δύο χώρες» έγραψε στο Twitter ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών.


ΠΗΓΗ:https://www.tribune.gr/politics/news/article/726439/dendias-se-askenazi-ellada-kai-israil-echoyn-koino-mellon.html

ΣΧΟΛΙΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ  : ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ  ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΣΧΕΣΗΣ ΤΟΥ  ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ 


#μητσοτάκης #χατζηνικολάου #ξεπούλημα

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ




ΠΗΓΗ:https://www.youtube.com/watch?v=HNOR9AnHz6o


ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ;

ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ κ ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΑΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ  ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΑΣ (ΚΙΣ Κεντρικο Ισραηλιτικο Συμβουλιο)  ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΤΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ  ΟΛΕΣ  ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ  ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ  ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΙΚΟΥ  ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ -ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΙΔΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ  ΠΛΟΥΤΟ

 ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΣ  ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ Η ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ  ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ 

ΥΓ. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ;;;

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕ ;;; ( Το Κράτος του Ισραήλ (εβραϊκά: מדינת יִשְׂרָאֵל, προφέρεται Μεντινάτ Γισραέλαραβικά: دولة اسرائيل, προφέρεται Ντάουλατ Ισραΐλ) είναι ένα μικρό, κράτος της Μέσης Ανατολής,)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΟΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ 

ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV - ΚΙΣ (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο)... ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ;;; - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ


ΠΗΓΗ:ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV - ΚΙΣ (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο)... ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ;;; - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ 


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 

ΚΑΙ  ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 

 
 
    ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

 

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.


ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

 

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΙΔΡΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΗΘΕΙΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.

 

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΩΣ ΘΕΜΕΛΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ.

 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ.

 

ΑΥΤΟ ΗΔΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΚΑΘΕ ΨΕΥΤΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΘΕ ΨΕΥΤΟΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

 

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ ΤΟΥΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΡΟΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

 

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

 

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΣΟΥ.

 

ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΕΧΕΙΣ ΜΕ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΟΡΘΙΟΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑΤΑ.

 

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΟΣ.

 

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

 

ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ; ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ; TI ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ;

 

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΔΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΥ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΗΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

 

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ :

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ, ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

1. ΑΡΧΙΚΗ - ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr 2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr 3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr 4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr 5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr ======================= ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ." http://alfeiospotamos.gr/?p=11184 ======================= ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ: http://alfeiospotamos.gr/?p=17627 ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ: http://alfeiospotamos.gr/?p=17647 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: http://alfeiospotamos.gr/?p=18373 ======================= ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.e-synews.gr ======================= ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: https://ypomnima.artemis-sorras.gr/ ======================= ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/ ======================= ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/ http://alfeiospotamos.gr/ http://alfeiospotamos.blogspot.gr/ http://spametadesma.blogspot.gr/ http://sorraskerkyra.blogspot.gr/ http://sorrasgegonota.wordpress.com/ ======================= ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ πρώην ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» . http://alfeiospotamos.gr/?p=10768 ======================= ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ: http://e-sy.gr/grafia-e-si/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ ΔΙΚΤΙΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ