ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

450 τρομοκράτες πήγαν από το Idlib μέσω Τουρκίας στην Ουκρανία για να διαπράξουν ακρότητες κατά ρωσογενών!

Πολλοί ανήκουν στην Αλ Κάιντα (Αλ Νούσρα) οι 300 είναι Σύροι και οι 150 τζιχαντιστές είναι Βέλγοι, Γάλλοι, Ουιγούροι, Μαροκινοί, Τυνήσιοι, Τσετσένοι και Βρετανοί!


450 Άραβες και ξένοι εξτρεμιστές από την Ιντλίμπ φτάνουν στην Ουκρανία. Το συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA αναφέρει ότι περίπου 450 σαλαφιστές τρομοκράτες από την ομάδα Jabhat al-Nusra έχουν μεταφερθεί από την επαρχία Idlib στην Ουκρανία για να συμμετάσχουν σε εχθροπραξίες κατά των φιλορώσων αμάχων..Προέρχονται από τις τρομοκρατικές οργανώσεις Hayat Tahrir al-Sham, Parti islamique du Turkistan, Ansar Al-Tawhid και Hurras al-Din.

Σχεδόν 450 εξτρεμιστές από διάφορες εθνικότητες προερχόμενοι από το Ιντλίμπ για να πολεμήσουν εναντίον των ρωσικών στρατευμάτων, εγκατέλειψαν τη Συρία και πέρασαν από την Τουρκία αναφέρει το almayadeen και προσθέτει .

Σχεδόν 450 εξτρεμιστές Άραβες και ξένοι υπήκοοι έχουν φτάσει στην Ουκρανία από το Ιντλίμπ για να πολεμήσουν εναντίον των ρωσικών δυνάμεων, σε λιγότερο από τρεις ημέρες αφότου έφυγαν από τη Συρία, περνώντας από την Τουρκία.

Συγγενείς εξτρεμιστών που έφτασαν στην Ουκρανία είπαν στο Sputnik ότι ανώτεροι μαχητές της τρομοκρατικής οργάνωσης Hayat Tahrir al-Sham (η μετονομαζόμενη εκδοχή της Jabhat Al-Nusra, δηλαδή συριακής πτέρυγας τςη Αλ Κάιντα) πραγματοποίησαν αρκετές συναντήσεις με ανώτερους ηγέτες του Ισλαμικού Κόμματος Τουρκιστάν και των οργανώσεων Ansar Al-Tawhid και Hurras al-Din, και συμφώνησαν να επιτρέψουν σε έναν αριθμό όλων των μαχητών τους να εισέλθουν στην Ουκρανία μέσω τουρκικού εδάφους.

Οι πηγές πρόσθεσαν ότι οι περισσότεροι από αυτούς τους ξένους μαχητές είναι βετεράνοι του συριακού πολέμου, είχαν προκαλέσει προβλήματα στην Ιντλίμπ και τους δόθηκε αυτή η ευκαιρία να πολεμήσουν εναντίον της Ρωσίας ως συμβιβασμός με τον οποίο θα λάβουν μια νέα αρχή και με ένα αποδεκτό εισόδημα.

Η Hayat Tahrir Al-Sham έδωσε επίσης σε αυτούς τους μαχητές διαβεβαιώσεις ότι θα επιτραπεί στις οικογένειές τους να ενταχθούν αργότερα.

Περίπου 300 από αυτούς τους μαχητές είναι Σύροι υπήκοοι που κατάγονται από την επαρχία Ιντλίμπ και Χαλέπι, ενώ οι άλλοι 150 είναι Βέλγοι, Γάλλοι, Κινέζοι, Μαροκινοί, Τυνήσιοι, Τσετσένοι και Βρετανοί.

Όσον αφορά την οικονομική αποζημίωση, οι πηγές ανέφεραν ότι οι μαχητές που κατάγονται από τη Συρία θα λάβουν περίπου 1200-1500 δολάρια, αλλά δεν γνώριζαν τις απολαβές για ξένους υπηκόους.

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, Volodymyr Zelensky, έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι 16.000 ξένοι μισθοφόροι θα πολεμήσουν για τη χώρα.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν είχε προειδοποιήσει τον καγκελάριο της Γερμανίας Όλαφ Σολτς κατά τη διάρκεια συνάντησης την περασμένη Παρασκευή για τον αυξανόμενο αριθμό ξένων μισθοφόρων που δρουν στην Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένων αυτών που προέρχονται από την Αλβανία και την Κροατία και συγκεκριμένα μαχητές και τζιχαντιστές που προέρχονται από το Κοσσυφοπέδιο, προκειμένου να βάλουν την εμπειρία τους από στρατιωτικές επιχειρήσεις. στη Συρία για χρήση.

Μ’ ελληνικά όπλα θα πολεμήσει τους Ρώσους η Αλ Κάιντα; Δεν είμαστε στη σωστή πλευρά της ιστορίας όπως 10 χρόνια είμαστε με τους τουρκόφιλους τρομοκράτες τζιχαντιστές της ψευδεπίγραφης ”συριακής αντιπολίτευσης” κι όχι μόνο κατά του συριακού κράτους.

dimpenews.com

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ ΔΙΚΤΙΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ