ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Κυριακή 18 Απριλίου 2021

ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

 %25CE%2595%25CE%25BB%25CE%25BB%25CE%25AE%25CE%25BD%25CF%2589%25CE%25BD_%25CE%25A3%25CF%2585%25CE%25BD%25CE%25AD%25CE%25BB%25CE%25B5%25CF%2585%25CF%2583%25CE%25B9%25CF%2582_Logo

 ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"



ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ": 

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ: http://alfeiospotamos.gr/?p=17647


ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β’ 

ΆΡΘΡΟ 4 

ΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ 

1.0 Οι σκοποί ίδρυσης του Φορέα, είναι: 

1.1. Η Προώθηση και Υποστήριξη των Προσφορών του Αρτέμη Σώρρα, ή οποιονδήποτε προτάσεων με τους ίδιους ή εφάμιλλους όρους, που έχουν σκοπό την εξάλειψη του Δημοσίου και Ιδιωτικού χρέους των Ελλήνων, καθώς και τη χάραξη και διαμόρφωση σταθερής αναπτυξιακής πολιτικής του Ελληνικού Έθνους βασιζόμενο πάντοτε στα Πανάρχαια Ελληνικά Αξιακά Συστήματα. 


1.2. Η προώθηση της υλοποίησης της δόμησης χρηματοδότης για υλοποίηση αναπτυξιακών έργων υποδομής και ανταποδοτικότητας σε όλους της Δήμους της χώρας και όπου υπάρχει ελληνισμός στο παγκόσμιο στερέωμα, 


1.3. Η εξαγορά των κόκκινων δανείων των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών του συστήματος μας καθώς επίσης εξυγίανση όλων των ασφαλιστικών ταμείων και των ταμείων του δημοσίου και διαγραφή οφειλών προς αυτά ιδιωτών και επιχειρήσεων με κριτήρια του ελλάνιου αξιακού συστήματος, ούτως ώστε να ενεργοποιηθεί μια αειφόρος ανάπτυξη προς την πρόοδο και την ευημερία. 


1.4. Η Διερεύνηση των δεδομένων όπως αυτά έχουν σημειωθεί κατά την εξελικτική πορεία της οικονομο-πολιτικο-κοινωνικής κρίσης στην Ελληνική κοινωνία, με σκοπό να στοιχειοθετηθεί το ιστορικό με αδιαμφισβήτητα και αδιαφιλονίκητα αποδεικτικά ντοκουμέντα. 


1.5. Η δια νομίμων μέσων αξιολόγηση, προώθηση και απαίτηση λογιστικού ελέγχου του συνολικού χρέους του Ελληνικού Κράτους (Δημόσιο και Ιδιωτικό, συμπεριλαμβανομένων των τραπεζικών ιδρυμάτων) από συμβούλιο ειδικών επιστημόνων και νομικών.


1.6. Θα υποστηριχτεί ο έλεγχος και να γίνει καταγγελία και κατάργηση όλων των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων, λόγω του ότι είναι άκυρες, παράνομες, καταχρηστικές και αντίθετες του αρχικού σκοπού τους. 


1.7. Θα προωθηθούν μελέτες και διαθρωτικές κινήσεις που αποσκοπούν στην εξάλειψη του κρατικού χρέους της χώρας (Δημοσίου και Ιδιωτικού συμπεριλαμβανομένων των τραπεζικών ιδρυμάτων) και τη συνταγματική θεσμοθέτηση ισοσκελών κρατικών προϋπολογισμών. 


1.8. Θα στοιχειοθετούν και θα καταγγελθούν όλες οι κυβερνητικές πράξεις, που αντίκεινται στο Σύνταγμα και τους νόμους της Ελλάδος. 


1.9. Θα καταγγελθούν και να προωθηθεί η κατάργηση των όποιων παραχωρήσεων και συμβάσεων έχουν υλοποιηθεί, που αφορούν την ακίνητη περιουσία, υποδομών και εταιρικού χαρτοφυλακίου, που εκχωρήθηκαν προς το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) και που του έχει ανατεθεί η διαχείριση βάσει των μελετών και των προβλέψεων των Μεσοπρόθεσμων Πλαισίων Δημοσιονομικής Στρατηγικής όπως αυτές έχουν επιβληθεί από τους δανειστές της χώρας. Θα γίνει απαίτηση ακύρωσης όλων των συμβολαίων που έχουν υλοποιηθεί προς όλες τις κατευθύνσεις κατά την παράνομη λειτουργία του ταμείου. 


1.10. Θα προωθηθεί η αξιολόγηση φυσικών ή νομικών προσώπων και οργανισμών (συμπεριλαμβανομένων των τραπεζικών ιδρυμάτων και των ειδικών ταμείων όπως Τ.Χ.Σ. και ασφαλιστικών ταμείων, ΕΣΠΑ κ.ο.κ.) που ασκούν εξουσία στον χώρο της πολιτικής της διοίκησης και της οικονομίας της χώρας. 


1.11. Θα απαιτηθεί έλεγχος του «πόθεν έσχες» και θα προωθηθεί και να απαιτηθεί η υποχρεωτική απόδοση λογοδοσίας των ασκούντων δημόσια πολιτική εξουσία και διαχείριση δημόσιου χρήματος, κατά το πέρας των καθηκόντων τους, θέτοντας ως υπέγγυα όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία, μέχρι την αποδοχή της λογοδοσίας. 


1.12. Θα προωθηθεί η αξιολόγηση της εξωτερικής πολιτικής της Ελλάδος με γνώμονα το Εθνικό συμφέρον ως αυτό εννοείται για την εδαφική της ακεραιτότητα και κυριαρχία, την εθνική ανεξαρτησία και την αυστηρή προστασία των ζωτικών και κυριαρχικών συμφερόντων της χώρας. 


1.13. Θα προωθηθεί για να διασφαλιστεί και θα περιφρουρηθεί ο διαχρονικός πολιτισμός των Ελλήνων απανταχού της Γαίας, ως θα προωθηθεί η ηγετική θέση της Ελλάδος, την οποία μπορεί να ενδυναμώσουν και οι Έλληνες της διασποράς, στους τομείς της Επιστήμης, της Παιδείας, της Οικονομίας, της Τεχνολογίας (Τέχνη του «Λόγου» δηλ. του ΝΟΥ) και της Επιχειρηματικότητας.


 1.14. Θα υλοποιηθεί ενδελεχής έρευνα για όλα τα ταμεία (νομικά πρόσωπα δημοσίου ή/ και ιδιωτικού δικαίου δημοσίου συμφέροντος) εσωτερικού ή εξωτερικού που έχουν διαδραματίσει οποιοδήποτε ρόλο στην Ελλάδα.


1.15. Θα απαιτηθούν όλα τα πνευματικά δικαιώματα του Ελληνικού έθνους απανταχού της Γαίας, όπου υπάρχει Ελληνικό Πολιτισμικό στοιχείο, Ελληνική κληρονομιά, Αρχαίος Ναός, Ελληνικά μνημεία, αρχαία γραμματεία, αρχαίες γραφές, πρωτότυπα κείμενα ελληνικά σύμβολα, δικαιώματα και εν γένει οτιδήποτε Ελληνικό υπάρχει , που ανήκουν στην Ελλάδα και στον Ελληνισμό και είναι Κληρονομιά ΜΟΝΟΝ των Αυτοχθόνων Ελλήνων. Θα προωθηθεί και θα υποστηριχτεί η Αληθινή ιστορία των Ελλήνων, των Επιστημών, του Ελληνικού Πολιτισμού και θα διεκδικηθεί η αλήθεια με όλες τις δυνάμεις και νόμιμα μέσα για να τιμωρηθεί και να καταδικαστεί οιοσδήποτε υπεύθυνος που αναπαρήγαγε με δόλο, ψεύδος και υπονόμευση κατά του Ελληνισμού και όλης της Ελληνικότητας παγκοσμίως. 


1.16. Θα μελετηθεί και αξιολογηθεί ενδελεχώς και θα εκπονηθεί σχέδιο ανάπτυξης της Ελλάδος προς όφελος όλων των Ελλήνων, για την δημιουργία πρωτογενούς και δευτερογενούς εθνικού προϊόντος. Θα δομηθεί η απαιτούμενη χρηματοδότηση χρησιμοποιώντας τα οικονομικά εργαλεία που δύνανται να προσφερθούν προς τη δημιουργία της πιστωτικής διευκόλυνσης για την υλοποίηση των αναπτυξιακών έργων, χρησιμοποιώντας όλες τις πρώτες ύλες που διαθέτει η Ελληνική Γη, π.χ., αέρας, γη, επιστήμη, ήλιος, θάλασσα και ιστορία. Αξιοποίηση και προώθηση όλων των πλεονεκτημάτων των καλλιεργειών, της κτηνοτροφίας, της αλιείας, της εμπορικής ναυτιλίας, της τουριστικής βιομηχανίας, της οικοτεχνίας, βιοτεχνίας και βιομηχανίας, των πλουτοπαραγωγικών πηγών, της υψηλής τεχνολογίας και των επιστημονικών ερευνών. 


1.17. Θα διεκδικηθεί η επαναφορά των κοινωνικών και εργασιακών απολαβών και η άμεση επιστροφή τους σε επίπεδα που να επιτρέπουν την αξιοπρεπή διαβίωση των πολιτών. 


1.18. Θα στοιχειοθετηθεί, θα καταγγελθεί και θα απαιτηθεί η άμεση κατάργηση των φόρων της ακίνητης περιουσίας και της εργασίας. Φορολόγηση των πολιτών θα πρέπει να γίνεται βάσει των πραγματικών εμπορικών και επιχειρηματικών εσόδων και εξόδων τους και η αύξηση του αφορολόγητου εισοδήματος σε επίπεδα αξιοπρεπούς διαβίωσης. Πλήρης κατάργηση των έμμεσων φόρων, π.χ., ΦΠΑ, σε είδη πρώτης ανάγκης και σημαντική μείωση των υπολοίπων συντελεστών, με εξαίρεση αυτών των ειδών πολυτελείας. 


1.19. Θα επιδιωχθεί ο επαναπροσδιορισμός της ελληνικής παιδείας και η επαναφορά της ελληνικής γλώσσας σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης. Θα απαιτηθεί η δωρεάν υψηλών προδιαγραφών Παιδεία με εκσυγχρονισμό και αναδιάρθρωση του εκπαιδευτικού συστήματος. Έμφαση στην δημιουργική διδαχή της πραγματικής ελληνικής ιστορίας και γλώσσας, με απώτερο στόχο την δημιουργία ευσυνείδητων, ελεύθερων, αδέσμευτων και με κριτική σκέψη πολιτών.


1.20. Θα επιδιωχθεί η επαναφορά του κράτους πρόνοιας για παροχή δωρεάν υψηλών προδιαγραφών υπηρεσιών Υγείας εκ μέρους της πολιτείας προς τους πολίτες της.


 1.21. Θα επιδιωχθεί η άμεση αποκατάσταση των συντάξεων των Ελλήνων πολιτών σε επίπεδο ίσο με το 80 % των απολαβών του μέσου όρου της τελευταίας τριετίας της εργασιακής απασχόλησης. Καταργούνται όλες οι συντάξεις ειδικών κατηγοριών του παρελθόντος εφόσον καλύπτονται υπό των ανωτέρω. 


1.22. Θα προωθηθεί ο έλεγχος και η άμεση αποκατάσταση των μισθών των υπηρετούντων στις ενόπλους δυνάμεις και τις υπηρεσίες ασφαλείας και πυροσβέσεως στα προ της κρίσεως επίπεδα. Άμεση αποκατάσταση των χαμηλών μισθών των εκπαιδευτικών στα προ της κρίσεως επίπεδα. 


1.23. Θα προωθηθεί η άμεση ενεργοποίηση και προβολή της πολιτιστικής κληρονομιάς του Ελληνισμού η οποία επηρεάζει τον επαναπροσδιορισμό της Εθνικής μας ταυτότητος και βοηθά κατά πολύ την ανάπτυξη άλλων φορέων για την αναβίωση και διαιώνιση του πολιτισμού της Γαίας. 


1.24. Η επιδίωξη περιορισμού της Βουλευτικής Θητείας σε δύο τετραετίες και επιλογή Υπουργών αμιγώς εξωκοινοβουλευτικών. 


1.25. Η επιδίωξη αντικατάστασης της κεντρικής τραπέζης της Ελλάδος με μία αμιγώς Ελληνικής ιδιοκτησίας.

 

1.26. Θα προωθηθεί ο ενδελεχής έλεγχος όλων των τραπεζών και όλων των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων / ταμείων/ καταπιστευμάτων με σκοπό την εξυγίανσή τους. 


1.27. Η επιδίωξη δημιουργίας βασικών ομάδων πολιτών σε επίπεδο Δήμων για την προώθηση του σκοπού ίδρυσης.


 1.28. Η επιδίωξη πραγματοποίησης της Ελληνικής Εθνικής Συνέλευσης για την Συλλογική και Δημοκρατική λήψη αποφάσεων δράσης. 


1.29. Θα δοθεί μεγάλη σημασία στην ασφάλεια των πολιτών και όλης της χώρας σε αστυνομία, ένοπλες δυνάμεις, λιμενικό, αεροδρόμια, πυροσβεστική και σε όλα τα σώματα ασφαλείας καθώς και στις μυστικές μας υπηρεσίες. Με πλήρη αναβάθμιση, εξοπλισμού και συνθηκών εργασίας καθώς και αναβάθμιση του μισθολογικού, αντάξιου της σπουδαίας σημασίας έργου που έχουν. Επίσης, μέλημα του Φορέα είναι η χώρα να έχει πλήρη αυτάρκεια σε τρόφιμα, καύσιμα, μέσα μαζικής μεταφοράς, τηλεπικοινωνίες, ενέργεια, τεχνολογία, καινοτομίες, δορυφορικά συστήματα και σε οτιδήποτε προάγει τη χώρα αναπτυξιακά, ώστε να στέκεται αξιοπρεπώς στο παγκόσμιο γίγνεσθαι με συνεχή πρόοδο. 


2.0 Για την επίτευξη του σκοπού ο Φορέας θα αξιοποιήσει την υλικοτεχνική και στελεχιακή υποδομή, την εμπειρία και τις γνώσεις των συμβαλλομένων μελών.


3.0 Επίσης ο Φορέας δύναται, να συνάπτει συμβάσεις ή συμφωνίες με φυσικά ή νομικά πρόσωπα ιδιωτικού ή δημοσίου δικαίου, που αφορούν στους σκοπούς ίδρυσής του. 


4.0 Ο Φορέας μπορεί να έχει ως αντικείμενο δραστηριότητας την προσφορά υποστηρικτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών προς το Κράτος και τον Πολίτη που άπτονται της συλλογικής δράσης των Ελλήνων που έχει σκοπό την επίτευξη των στόχων που αναφέρονται πιο πάνω. Μπορεί επίσης να ασκεί εποπτικό ρόλο και να παρακολουθεί την ορθή εξέλιξη πιθανών μελλοντικών συμφωνιών - συμβάσεων που αφορούν τον Ελληνικό Λαό και το Δημόσιο γενικότερα.  



ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΔΑΝΟΥ

ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

EMAIL: giadanou70@gmail.com

TΗΛ. 6932729297

giadanou.blogspot.com

 

youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCLXtKZObutWedRZOijfbToA

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ "Ε.ΣΥ.":

https://esy-xanthis.blogspot.com/2020/08/619904-09-2015.html



ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ "E.ΣΥ" :

https://esy-xanthis.blogspot.com/2020/08/blog-post_38.html



ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ : https://www.aitherikigrafi.gr/



 fb: https://www.facebook.com/profile.php?id=100053843734529



 twitter https://twitter.com/home?logout=1609586405780

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ, ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΜΕ 

ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, 

ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ :

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ :

600 ΔΙΣ : http://600dis.oramaellas.gr/

 

ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ:

https://dimoi.oramaellas.gr/

 

ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ:

https://trapeza-anatolis.oramaellas.gr/metoxes-xroniko/

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ:http://www.endcyprusdebt.com/

 

 

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- 

Ε.ΣΥ."

http://alfeiospotamos.gr/?p=11184

=======================

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://www.e-synews.gr 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS

http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/

http://alfeiospotamos.gr/

http://alfeiospotamos.blogspot.gr/

http://spametadesma.blogspot.gr/

http://sorrasgegonota.wordpress.com/

=======================

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ

 ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ πρώην 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» .

http://alfeiospotamos.gr/?p=10768

=======================

ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:

http://e-sy.gr/grafia-e-si/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ ΔΙΚΤΙΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ