ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι μετανάστες οργανώνονται για ξεσηκωμό σε όλη την Ελλάδα ταυτόχρονα


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι μετανάστες οργανώνονται για ξεσηκωμό σε όλη την Ελλάδα ταυτόχρονα


Το περιμέναμε, το γνωρίζαμε ότι κάποια στιγμή θα γινόταν και βλέπουμε ότι σιγά σιγά το οργανώνουν. Οι Ρωμιοί της Πόλης σήμερα σας αποκαλύπτουν ότι οι μετανάστες οργανώνουν έναν γενικότερο ξεσηκωμό σε ολόκληρη την χώρα ταυτόχρονα. Εδώ και καιρό έχουμε γράψει σε άρθρα ΠΡΩΤΟΙ ότι το διαδίκτυο είναι ένα εργαλείο γι αυτούς για να στρώσουν τα πλάνα τους οργανώνοντας το πλήθος. Έτσι λειτουργούσαν και συνεχίζουν να το κάνουν.

Σας αποκαλύψαμε πρόσωπα και κινήσεις προτρέποντας ακόμη και την αστυνομία να προχωρήσει σε συλλήψεις καθώς μέσα από τα πλάνα τους απορρέουν αξιόποινα αδικήματα. Είδαμε συλλήψεις προσώπων που αρθρογραφήσαμε, είδαμε αποκαλύψεις για τις γερμανικές ΜΚΟ που είχαμε γράψει από τον Αύγουστο και σήμερα αποκαλύπτουμε τι οργανώνουν στην χώρα μας, για εμάς, χωρίς εμάς.

Από συγκεκριμένο λογαριασμό λοιπόν υπάρχει η προτροπή για οργανωμένο ξεσηκωμό στα camp της χώρας με συκεκριμένη αφορμή. Όταν θα αρχίσουν να υπάρχουν απορρίψεις των αιτήσεων ασύλου ή όταν θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην όλη διαδικασία.

Οι ίδιοι τους λοιπόν περιμένουν όπως και εμείς οι απορρίψεις των αιτήσεων ασύλου να πέφτουν “βροχή” ειδικά ατόμων από μία συγκεκριμένη χώρα και όλοι φανταζόμαστε και μπορούμε να καταλάβουμε το όνομά της. Ο σπόρος λοιπόν έχει πέσει, η ανακοίνωση των σχεδίων τους έχει γίνει και το μόνο που απομένει είναι το νεύμα της έναρξης των διαδηλώσεων.

Η χώρα μας ειδικά αυτό το διάστημα αντιμετωπίζει πολλά, εμείς δεν θα σταματήσουμε να τονίζουμε το θέμα των μεταναστών που την θεωρούμε μεγάλη πληγή για την χώρα μας και θα συνεχίζουμε να αποκαλύπτουμε πράγματα και καταστάσεις όταν οι υπόλοιποι το “ξεχνούν”. Δείτε λοιπόν την ανακοίνωση πόσο απλά και λιτά ετοιμάζουν τον “κόσμο” τους.

Aυτοί λοιπόν λένε αυτά. Εμείς τι λέμε; Πώς  λειτουργούμε ως χώρα; Μπορείτε να δείτε το οργανόγραμμα της κυβέρνησης και να απορήσετε σε ποιό παράλληλο σύμπαν ζούμε.

ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ,ΔΙΝΟΥΝ ΑΦΜ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΩΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΠΟ 01/01/2021 ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ,ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ 20% , ΤΑ ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης. ΣΥΝΕΧΙΖΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ 50.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ .

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 82.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΟΥΝ ΣΕ ΔΟΜΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΙΚΟ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ .

ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ) ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΟΠΩΣ  Η ΓΛΩΣΣΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Α2  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ (ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ Η ΜΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ) ΚΑΤΑΛΗΓΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΚΤΩΛΟ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ 

 ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ  ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟ ΕΝΤΑΣΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ .

ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΣΤΙΚΟ ΙΣΤΟ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΕΠΙΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ   ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ



 ΟΣΟ ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΔΡΑΝΗΣ

 

ΠΗΓΗ: https://romioitispolis.gr/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :https://giorgostagkoulis.blogspot.com/2020/10/blog-post_11.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ ΔΙΚΤΙΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ